Spotkania. Rozumiemy Twój ból.

Spotkajmy się w Karpaczu

Fundacja została utworzona w celu wymiany doświadczeń pomiędzy osobami dorosłymi adoptowanymi w formie spotkań- warsztatów, tak aby sobie nawzajem pomóc w budowie własnej tożsamości. Założyciel wraz z żoną dysponuje własnym pensjonatem w Karpaczu, gdzie ilość pokoi i baza socjalno-szkoleniowa pozwala na spotkania w bardzo dobrych warunkach. Warsztaty będą się odbywać w zamkniętych grupach po 10-12 osób w przeszłości adoptowanych, chcących  podzielić się swoimi troskami i doświadczeniami z innymi osobami w podobnej sytuacji oraz chcącymi skorzystać z podpowiedzi renomowanych psychologów czy też osób ze świata  nauki i mediów mających wiedzę w tej tematyce jak rozwiązywać problemy powstałe po adopcji. Myślą przewodnią tych spotkań jest wzajemna pomoc psychologiczna wynikająca z wymiany dobrych i złych doświadczeń osób po adopcji.

W związku z tym prosimy o wypełnienie formularza do zapisywania się na spotkanie.

Formularz objęty jest pełną ochroną danych osobowych znaną tylko terapeucie i służy jedynie prawidłowemu dobraniu osób w grupie. Przewiduje się spotkanie 2 dniowe, od piątku wieczorem do niedzieli rano.

Koszt udziału w warsztatach wynosi 299zł od osoby, na co składają się:
- 2 noclegi z pełnym wyżywieniem tj. 2 śniadania, obiad, 2 kolacje, kawa-herbata bez ograniczeń oraz wynagrodzenie wykładowców. Wystawiamy faktury VAT.

Warsztaty i wykłady prowadzone będą przez psychoterapeutów specjalizujących się w tematyce spotkań, przy udziale fundatora-założyciela.

Fundator wraz z żoną prowadzą część organizacyjną warsztatów i zajmują się:

- zakwaterowaniem uczestników,
- wyżywieniem uczestników,
- zorganizowaniem i doborem wykładowców i psychoterapeutów,
- organizacją czasu wolnego uczestników,
- osobistym udziałem podczas spotkań warsztatowych.

Dojazd we własnym zakresie do pensjonatu „Małgosia”  Karpacz ul. Dzika 4 (Wilcza Poręba)

Pensjonat dysponuje zamkniętym niedozorowanym parkingiem samochodowym.
Darmowy dostęp do Wi-fi. Możliwość darmowego dostępu do bilardu i grilla zewnętrznego. Pokoje wyposażone są w prysznic z WC, TV, naczynia.

Organizator:
Fundacja Pro Vita

Termin spotkania:
2016-04-08

Miejsce spotkania:

Willa Małgosia w Karpaczu, ul. Dzika 4 (Wilcza Poręba)

www.malgosia.wkarpaczu.pl strona www