Spotkania. Rozumiemy Twój ból.

Weekendowe warsztaty w Karpaczu w dniach 6 - maja 2016 r.

Spotkanie odbędzie się w przepięknej scenerii Karkonoszy w Pensjonacie "Małgosia"Przyjeżdżamy w piątek po południu.Spotkanie prowadzą znani terapeuci z Ośrodka adopcyjnego ze Szczecina tj.Prezes Fundacji Mam Dom Pani Joanna Kawałko i terapeuta Pan Zbigniew Ejchost przy udziale prawnika Zbigniewa Wierzbińskiego i Prezesa Fundacji Pro Vita Pani Walentyny Wierzbinskiej.

Program spotkania rozpoczynamy od 18- ej w piątek 6 maja 2016.Kolejno:zakwaterowanie,kolacja,spotkanie zapoznawcze przy udziale terapeutów i organizatorów.Następmie w sobotę 7 maja  2016 śniadanie,warsztaty prowadzi Joanna Kawałko, wspólny obiad,warsztaty- prowadzi Zbigniew Ejchost,przerwa kawowa,spotkanie przy udziale terapeutów i organizatorów,wspólna kolacja,spotkanie przy kominku.

Niedziela 8 maja  2016 sniadanie,podsumowanie warsztatów,o 12 wyjazd uczestników.

Prosimy o wypełnienie formularza kontaktowego .

Koszt warsztatów od osoby wynosi 250 zł Prosimy wpłacić zaliczkę w kwocie 100 zł od osoby na wskazane konto Fundacji Pro Vita w zakładce "Kontakt"

Organizator:
Fundacja Pro Vita wraz z Fundacją Mam Dom

Termin spotkania:
2016-05-06

Miejsce spotkania:

Karpacz ul.Dzika 4 Pensjonat "Małgosia"

fundacja-provita.pl strona www